top of page
gülay uman alaoğlu

12 - 19 MAYIS HAFTALIK BURÇ YORUMLARI




KOÇ ♈

Bu hafta Koç burcu için sosyal etkinlikler ve eğlence gündemde olacak, ancak ana odak noktanız finansal konular üzerine yoğunlaşacak. Yaratıcı para kazanma fikirleriyle dolu bir hafta geçireceksiniz ve Mars'ın burcunuzda olması, bu fikirleri hayata geçirme konusunda size cesaret verecek. Enerjiniz yüksek olacak, bu da sizi daha girişken yapabilir. Haftanın sonuna doğru, alışveriş yaparken değerli bir ürünü uygun fiyata bulabilir ya da beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz. Finansal fırsatlar için dikkatli olun; bu hafta sizi maddi açıdan memnun edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Motto: "Cesaretle ilerle!"

Olumlama: "Kendime olan güvenim ve enerjim, finansal fırsatları kendime çekiyor."




BOĞA ♉

Bu hafta sizin için enerji ve coşku dolu geçecek. Güneş, Merkür, Venüs, Jüpiter ve Uranüs gibi gezegenlerin burcunuzda konumlanması iletişim yeteneklerinizi güçlendirecek ve çevrenizdekilere iyimser enerjinizi yansıtacaksınız. Bu enerjinin etkisiyle, hafta boyunca insanlar sizi daha çekici bulacak. Gardırop yenilemek, evinizle ilgilenmek, eksiklerinizi tamamlamak  için ideal bir zaman olduğundan, yeni bir şeyler almak isteyebilirsiniz.

Özellikle cumartesi günü, beklenmedik ve şanslı olaylar yaşanabileceği için alışveriş yapmak için harika bir zaman olacak. Bu gün aynı zamanda iş aramak veya pazarlık yapmak için de uygun, zira sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu genel olarak verimli geçecek; ancak çevrenizdeki bazı insanların niyetlerine dikkat edin. İçgüdülerinize güvenerek doğru kararlar verebilirsiniz.

Motto: "Keyifli anların tadını çıkar!"

Olumlama: "İçimdeki coşku ve enerji, çevremdeki herkese ilham veriyor ve bana yeni fırsatlar sunuyor."




İKİZLER

Bu hafta sosyal etkinlikler için bolca fırsat olmasına rağmen, çoğunuz daha sakin ve özel zamanlar geçirmeyi tercih edeceksiniz. Bunun nedeni, kişisel yılınızın sona ermesi ve yeni yaş gününüzden önce bir duraklama dönemi yaşayarak, gelecek yıl için neler yapmak istediğinizi düşünmek istemeniz olabilir. Bu süre zarfında, grup aktiviteleri, spor yarışmaları ya da eğitimler gibi rekabetçi ortamlarda bulunmak bazılarınız için cazip olabilir. Ayrıca, Mars'ın iki yılda bir, yaklaşık altı hafta süreyle 11. evinizde konumlanması, geleceğe yönelik hedefler belirlemek için mükemmel bir fırsat sunar. Bu dönemde yeni fikirler ve projeler geliştirmek için iyi bir zaman olabilir.

Motto: "Düşünmek için zaman ayır!"Olumlama: "Gelecek için planlar yaparken, huzur ve dinginlik içindeyim."




YENGEÇ ♋

Bu hafta sosyal hayatınız oldukça hareketlenecek; popüler olacağınız bir dönemdesiniz! Özellikle genç, yaratıcı ve sanatçı kişilerle zaman geçirecek, normalden daha aktif olacaksınız. Hedeflerinize ulaşma konusunda gösterdiğiniz hırs sayesinde, çevrenizden destek görebilirsiniz. Hafta sonu, özellikle Cumartesi günü, sizi şaşırtacak beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Alışılmadık biriyle tanışabilir, spontane bir şekilde bir kulübe veya organizasyona dahil olabilirsiniz. Hatta beklenmedik bir şekilde, sıradan bir arkadaşınıza karşı romantik duygular beslemeye başlayabilirsiniz. Kim bilir, belki de bu kişiyle aranızda romantik bir ilişki başlayacak!

Motto: "Sosyal kelebek ol!"

Olumlama: "Yeni ilişkiler ve deneyimler hayatıma neşe ve renk katıyor."





ASLAN ♌

Bu hafta dört gezegenin haritanızın en üstünde yer almasıyla birlikte, gerçekten parlıyorsunuz, sevgili Aslan! İnsanlar sizi sadece fark etmekle kalmayacak, aynı zamanda söylediklerinizi dikkatle dinleyecekler. Bu göksel konumlandırma sayesinde, hedeflerinize ulaşmak için cesur adımlar atabilirsiniz. Sınırları zorlayın ve hak ettiğiniz avantajları talep edin. Patronlarınızla ve otorite figürleriyle açıkça konuşun; fikirlerinizi paylaşın. Ayrıca, bir değişiklik için ideal bir zaman olabilir, belki kısa bir kaçamak yapabilirsiniz. Hayatınıza biraz macera katmaya açıksınız! Kendi inançlarınıza bu kadar bağlı ve tutkulu olmanız, başkalarını etkileme yeteneğinizi artırıyor. Bu hafta kendinizi ifade etmekten çekinmeyin; büyük ihtimalle pozitif tepkiler alacaksınız.

Motto: "Parıldayan yıldız ol!"

Olumlama: "Kendimi ifade etme cesareti ile her ortamda parlıyorum ve başkalarını etkiliyorum."






BAŞAK ♍

Şu anda hayatınız pek çok açıdan heyecan verici çünkü yeni deneyimlere ve öğrenmeye açıksınız. Çalıştığınız, eğitim aldığınız veya farklı kültürlerden insanlarla tanıştığınız alanlarda bilgi birikiminizi genişletme motivasyonunuz yüksek. Bu yeni bilgiler, dünya görüşünüzü zenginleştiriyor. Aynı zamanda, yeni yerler keşfetme isteği ile seyahat etmeye de heveslisiniz. Macera arayışındasınız ve bu heyecanı yaşamak istiyorsunuz! Bu güçlü arzu ve motivasyonla, isteklerinizi gerçekleştirme şansınız yüksek. Eğer uzaklara seyahat etme imkanınız yoksa, kendi çevrenizdeki yerleri keşfetmeye yönelebilirsiniz. Hayatınıza tazelik ve heyecan katacak deneyimlerle karşılaşacaksınız. Aşk konusunda da şanslı olabilirsiniz, çünkü bu cumartesi, ilk görüşte aşk yaşanabilecek bir gün olabilir!

Motto: "Keşfet, öğren, büyü!"

Olumlama: "Her yeni deneyim, dünya görüşümü zenginleştiriyor ve bana ilham veriyor."



TERAZİ ♎

Bu hafta, doğal sosyal yönünüzle öne çıkacaksınız, zira sosyal bir hafta sizleri bekliyor! Ancak, vergi, borç, ortak mülkiyet, miras ve sigorta gibi konularla da ilgilenmeniz gerekecek. Bu tür meseleler, üzerinde durmanız gereken yarım kalmış işler olabilir. Şanslısınız ki, bu hafta başkalarından hediyeler, iyilikler ve fırsatlar gibi sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden fırsatlara açık olun ve olumlu sonuçlar bekleyin. Diğer yandan, Mars'ın burcunuzun tam karşısında olması nedeniyle partnerlerinizle ve yakın arkadaşlarınızla ilişkilerinizde sabırlı olmanız gerekebilir; bu konum, onlarla olan ilişkilerde gerginlik yaratabilir. Özellikle sevgili Teraziler önümüzdeki süreç boyunca sakin olmaya dikkat edin. 

Motto: "Dengede kal ve ilerle!"

Olumlama: "Her türlü zorluk karşısında dengeyi sağlayarak, hayatımda olumlu değişiklikler yapıyorum."



AKREP ♏

Bu hafta yakın arkadaşlıklar, ilişkiler ve ortaklıklarınız için birçok fırsat sunuyor. İlişkilerdeki odak noktanız oldukça güçlü ve Venüs ile Jüpiter'in olumlu etkileri, diğer insanlarla sorunsuz ve uyumlu ilişkiler kurmanızı sağlayacak. Ancak, gezegenlerin etkisiyle, yeni aşklar, beklenmedik flörtler ve ani tanışmalar gibi heyecan verici gelişmeler yaşayabilirsiniz! Dışarı çıkarken bu ihtimalleri göz önünde bulundurarak en iyi halinizle hazırlanın. İlk görüşte aşk yaşanmazsa, bir şans daha verin ve aynı kişiyle tekrar sohbet etmeyi deneyin. Sosyal etkileşimlere ve potansiyel yeni romantik ilişkilere bu kadar odaklanmışken, aynı zamanda yoğun bir şekilde çalışıyorsunuz. Başarı ve mutluluğu bu haftaki gayretlerinizle beraber kesinlikle hak ediyorsunuz.

Motto: "Bağlantılarını güçlendir!"

Olumlama: "İlişkilerimdeki uyum ve anlayış, hayatıma olumlu enerjiler getiriyor."




YAY ♐

"Çalışkanlık ve eğlence" sözü sizin için son derece uygun çünkü doğayı, hayvanları, fiziksel aktiviteleri ve tabii ki gezmeyi, yeni yerler görmeyi, eğlenceli kişilerle bir arada olmayı seviyorsunuz. Aynı zamanda iş konusunda da oldukça yeteneklisiniz. Bu hafta, bu özelliklerinizi tam anlamıyla sergileme fırsatı bulacaksınız. Güçlü iş ahlakınız, üretken olmanızı ve işlerinizi mümkün olduğunca verimli ve etkili bir şekilde tamamlamanızı sağlayacak. Beklenmedik övgüler, bonuslar ve ayrıcalıklarla ödüllendirilebilirsiniz. Sürpriz iş teklifleriyle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca, Mars'ın haritanızın eğlence bölümünde yer alması, istediğiniz şeyleri yapma konusunda size ekstra bir motivasyon sağlayacak. Romantizm heyecanlı olacak ve rekabetçi sporlar size daha çekici gelecek. Harika bir hafta olacak!

Motto: "Çalışırken de eğlen!"

Olumlama: "Eğlenceli ve aktif bir yaşam tarzı beni motive ediyor ve işimde başarılı olmamı sağlıyor."




OĞLAK ♑

Yıl boyunca gezegenlerin haritanızın çeşitli bölümlerinden geçişiyle farklı alanlar öne çıkar. Bu hafta, haritanızın en neşeli ve eğlence odaklı kısmında (5.evde) birkaç gezegen yer alıyor. Bu yüzden sosyal aktivitelere katılmaktan ve parti davetlerini kabul etmekten çekinmeyin. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etme fırsatları bulacaksınız,  dolayısıyla bu şansı değerlendirin. Çocuklarla spor etkinlikleri ve diğer eğlenceli aktivitelerin keyfini çıkarın. Ayrıca, romantizmin genellikle arka planda kaldığı düşünülse de, bu hafta sizin için ön planda olacak. Cumartesi günü aşkla ilgili sürprizler, beklenmedik flörtler, davetler ve diğer heyecan verici sosyal etkinlikler yaşayabilirsiniz. Spor yaparken kazalara karşı dikkatli olun. İyi eğlenceler diliyorum!

Motto: "Eğlenmeye de hakkın var!"

Olumlama: "Neşe ve yaratıcılıkla dolu bu dönem, beni yeni başlangıçlara ve fırsatlara doğru itiyor."




KOVA ♒

Ev, aile ve özel hayatınız bu dönemde odak noktanız olmaya devam ediyor. Şansınıza, bu hafta sizi şaşırtacak ve keyif verecek durumlar yaşayacaksınız.  Aile içi tartışmalar ve evde yapılması gereken onarımlar gündeme gelebilir. Belki de bir ebeveynle ilişkinizde daha fazla zaman ve enerji harcayacaksınız. Evinizle ilgilenmek isteyebilir, ev dekorasyonu projeleriyle ilgilenmekten keyif alabilirsiniz. 

Hafta sonu, özellikle Cumartesi günü, beklenmedik ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Spontane bir buluşma veya sürpriz bir parti ihtimaline karşı hazırlıklı olun. Ayrıca, sanatsal bir eser mesele bir resim, konser bileti, tiyatro vb. etkinliklere katılım daveti alabilirsiniz. Veya yüksek teknolojiye sahip bir ürün alabilirsiniz. Emlakla ilgili beklenmedik fırsatlar da karşınıza çıkabilir. Bu hafta, ev ve aile hayatınızda heyecan verici gelişmelerle dolu olacak!

Motto: "Evinde huzuru bul!"

Olumlama: "Ailemle ve sevdiklerimle geçirdiğim zaman, beni yeniler ve güçlendirir."




BALIK ♓

Bu hafta da hızlı ve yoğun temponuz devam ediyor, ancak hayatınız giderek daha neşeli ve eğlenceli bir hal almaya başlıyor. Boğa burcundaki gezegenlerin haritanızın gündelik bilgi ve  aktivitelerle ilgili bölümünde olması, akrabalarınız, kardeşleriniz ve komşularınızla keyifli sohbetler yapmanıza olanak tanıyacak. Ayrıca, yeni yerler keşfedin, yeni insanlarla tanışın ve taze fikirler edinin. Kısacası, bu hafta oldukça heyecan verici geçecek!

Hafta sonuna doğru beklenmedik bir gelişme sizi şaşırtabilir. Yeni ve alışılmadık biriyle tanışabilir veya beklenmedik bir romantik ilişki yaşayabilirsiniz, özellikle de tanıdığınız birisiyle ani bir romantizm başlayabilir. Bu arada, gelir elde etmek için çok çalışıyorsunuz çünkü kazandığınız para hızla harcanıyor. Aynı zamanda, yeni bir kursa kaydolmak veya öğrenme fırsatlarını keşfetmek için mükemmel bir zaman. Bu hafta, kişisel gelişim ve sosyal etkileşimler açısından zengin bir dönem olacak.


Motto: "Hayallerini keşfet!"

Olumlama: "Her yeni insanla tanışma ve her yeni yer keşfetme deneyimi, bana ilham veriyor ve ruhumu besliyor."



Comments


bottom of page