top of page
gülay uman alaoğlu

Galactic Merkezde Neler Oluyor?

16 Kasım, 1 Aralık, 13 Aralık, 19 Aralık, 25 Aralık, 31 Aralık ve 11 Ocak +/- 5 Günlük Zamanlarda İlahi Enerji Kanalları Açılıyor, Kader Ağlarını Örüyor.

GALAKTİK MERKEZ; Galaksimizin tam ortasında bulunan bu dev karadelik Sagittarius A* adı ile de bilinir.

Tüm evreni takip eden “GÖZ”

“İlahi enerji”

Bizim Güneşimizin neredeyse 4 milyon kaç büyüklüğünde bir kütleye sahiptir.

Günümüzde 27° 10 dakika YAY BURCU NOKTASI

Galaktik Merkez, yani Samanyolu'nun kalbi, 27° Yay burcunun geniş ufkunda bulunan bir enerji ve ilham kuyusu olarak kabul edilir. Bu kozmik nokta, galaksimizin yüreği olduğundan, burada meydana gelen gezegensel kavuşumlar, bireyleri derin bir ilhamla doldurabilir ve onların kişisel yolculuklarında katalizör işlevi görebilir. Yay burcunun sınırları içerisinde yer alan bu güçlü enerji alanı, içimizdeki ve dışımızdaki dünyalar arasında köprü kurar.


Galaktik Merkez, aynı zamanda Güneş Sistemimizin dans ettiği kozmik arenanın da orta noktasıdır. Güneş sistemimizin kalbi, yalnızca büyük bir enerji kaynağı değil, aynı zamanda içinde büyük bir kara delik barındırarak evrensel bilgeliğe açılan bir kapıdır. Yay burcunun bu noktası, geniş perspektif, keşif ve özgürlük arzusunu temsil eder ve ruhsal arayışımızda bize rehberlik eder.


Bu enerji vorteksi, adeta Yaratıcı'nın bizimle konuştuğu, evrensel bilgi ve bilgelik akışının sağlandığı bir merkez gibidir. Gezegenlerin bu galaktik merkez ile buluştuğu anlar, ilahi mesajların en güçlü şekilde hissedildiği, kozmik iletişimin doruk noktalarıdır. Bu buluşmalar, hem mikro hem de makro düzeyde evrensel enerjilerin alınıp verildiği, hayatımızın derinliklerine işleyen etkileşimler olarak tecrübe edilir.


Galaktik merkez, Güneş Sistemimizin de dönme noktasıdır ve büyük bir enerji deposudur. Bu bölge, kozmosun geri kalanıyla iletişim kurmamızı sağlayan devasa bir kara deliği barındırır.

Güneş, Galaktik merkezin çevresinde bir yörünge izler, tıpkı Dünya'nın Güneş etrafında döndüğü gibi.

Dolayısıyla, Galaktik Merkeze, kendi Güneşimizin Güneş'i diyebiliriz.

Galaktik merkez, Yaratıcı ile derin bir iletişim kurulan bir nokta gibidir.


Gezegenler Galaktik merkezin bulunduğu belirli derecelere geldiğinde, etkileri önemli ölçüde artar ve bu gezegenler bize adeta ilahi kanaldan mesajlar iletmek isterler.


Galaktik Merkez'in uyanışı, adeta karmik döngülerin ve kadersel ilişkilerin yeniden şekillenmesine neden olur. Bu dönemlerde, evrensel enerjilerin zirveye ulaştığı ve yaşamımıza taze enerjilerin su gibi aktığı bir zaman dilimidir. Her gezegenin Galaktik Merkez ile buluşması, o gezegenin doğasına özgü enerjileri hayatımıza taşır.


Yeni başlangıçlar kapımızı çalabilir, yeni arkadaşlıklar ve iş fırsatları doğabilir. Beklenmedik bir anda eski ilişkiler yeniden filizlenebilir, yaşam yollarımız beklenmedik destekçilerle kesişebilir. Evrensel bilgi ve hikmetin keşfi daha akıcı hale gelir ve içsel potansiyelimiz bu dönemde belirgin bir şekilde yönlendirilebilir.


Medya ve yayın yoluyla karşımıza çıkan, daha önce hiç karşılaşmadığımız bilgiler, bu kozmik zamanlama ile bize ulaşabilir. İlahi mesajlar, sezgilerimizin keskinleştiği, rüyalarımızda semboller ve işaretler aracılığıyla geleceğe dair ipuçları aldığımız bir süreçte bize yol gösterir. Bilinç seviyemizde sıçramalar olur ve daha önce anlaşılması zor konular hakkında berrak bir anlayışa kavuşuruz.


Zaman algımız dönüşür; eski ve gizemli bilgiler aydınlanırken, geleceğin perdesi aralanır. Bir dönemin sona ermesi ve yepyeni bir dönemin başlaması, geçmişe kıyasla hayata bakışımızı ve anlayışımızı temelden dönüştürür. Yeni inançlara, kültürlere, yabancı dillere ve bilgi alanlarına olan ilgimiz bu süreçte yoğunlaşır, evrenin bize sunduğu sonsuz olanakları keşfetmeye daha açık hale gelebiliriz..


Ay ve diğer gezegenlerin Galaktik Merkez ile kavuşumları, genellikle hem bireysel hem de kolektif düzeyde önemli etkiler yaratır. Galaktik Merkez, Samanyolu galaksisinin merkezinde bulunan çok güçlü bir enerji noktasıdır ve gezegenler bu noktayla kavuştuğunda, enerjileriyle birleşerek önemli astrolojik etkiler yaratır.

Ay ve Galaktik Merkez Kavuşumu:

Bireysel Düzeyde: Duygusal farkındalık ve sezgisel anlayış artabilir. Geçmişle ilişkili karmik meseleler ve aile bağları önem kazanabilir.

Kolektif Düzeyde: Toplumsal duygusal tepkiler ve kolektif bilinç değişimleri gözlemlenebilir.

Güneş ve Galaktik Merkez Kavuşumu:

Bireysel Düzeyde: Kişisel farkındalık ve spiritüel anlayış derinleşebilir. Bireyin yaşam amacı ve kadersel yolu ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkabilir.

Kolektif Düzeyde: Toplumsal farkındalık artabilir ve kolektif ideallerde değişiklikler yaşanabilir.

Merkür ve Galaktik Merkez Kavuşumu:

Bireysel Düzeyde: İletişim, düşünce ve anlayışta genişlemeler yaşanabilir. Yeni ve ilham verici fikirler ortaya çıkabilir.

Kolektif Düzeyde: Toplumsal iletişimde ve medya faaliyetlerinde artış gözlemlenebilir.

Venüs ve Galaktik Merkez Kavuşumu:

Bireysel Düzeyde: İlişkiler, değerler ve kişisel estetik anlayışta derinleşmeler yaşanabilir.

Kolektif Düzeyde: Toplumsal değerlerde ve estetik anlayışta değişiklikler gözlemlenebilir.

Mars ve Galaktik Merkez Kavuşumu:

Bireysel Düzeyde: Enerji, motivasyon ve hareketlerde yoğunlaşma ve yeniden odaklanma yaşanabilir.

Kolektif Düzeyde: Toplumsal hareketler ve aktivizm artış gözlemlenebilir.

Jüpiter ve Galaktik Merkez Kavuşumu:

Bireysel Düzeyde: Kişisel büyüme, genişleme ve spiritüel anlayışta artış yaşanabilir.

Kolektif Düzeyde: Toplumsal optimizm, genişleme ve hukuki/ahlaki konularda değişiklikler yaşanabilir.

Satürn ve Galaktik Merkez Kavuşumu:

Bireysel Düzeyde: Disiplin, yapı ve kadersel sorumluluklar ön plana çıkabilir.

Kolektif Düzeyde: Toplumsal yapılar ve düzenlemelerde önemli değişiklikler yaşanabilir.


Comments


bottom of page